Pähkinät, snacksit, pienet naposteltavat

Nut Centeristä!

Sun Valley

Sun Valley on johtava tuottaja erityyppisille pähkinätuotteille ja toimii tiiviissä yhteistyössä Euroopan suurimpien ja menestyneimpien jälleenmyyjien kanssa.

Perheyrityksenä ja perheen johtamana yrityksenä he ovat erittäin tunnettuja läheisestä yhteistyöstä tavarantoimittajien ja asiakkaiden kanssa, tarjoamistaan strategisista ratkaisuista tuotekehityksen osalta sekä uusien ainesosien ja makujen mielikuvituksellisesta yhdistämisestä. Unohtamatta tietenkään erinomaisen innovatiivista myyntipakkausten suunnittelua.

Edesmennyt James P Hacking perusti yrityksen vuonna 1949 tarkoituksenaan luoda ilmapiiri, jossa tärkeitä ovat asiakkaille tuotettu laatu ja arvo. Yritys on kasvanut yhdeksi Britannian johtavista pähkinöiden tuottajista, ja he tarjoavat tänä päivänä erittäin laajan kirjon erityyppisiä pähkinätuotteita.

Laatu ja arvo toimivat edelleen henkilökunnan ohjenuorana, kun se pyrkii tuottamaan markkinoille erinomaista tuotevalikoimaa ja palvelua.

Yrityksen innovatiivinen maine johtuu hyvin pitkälti heidän investoinneistaan laitteisiin, järjestelmiin ja henkilökuntaan. Kaiken tarkoituksena on pitää heidät alan terävimmässä kärjessä tuotteiden ja uusien ideoiden osalta. He haluavat olla parhaita kaikissa tekemissään asioissa.

Vuonna 2013 yritykselle myönnettiin ”Quality Food Awards” palkinto laadukkaasta työstään.